You are here

O nama

BeoMarine doo je jedna od vodećih kompanija u prodaji nautičke opreme u  Regionu

Kompanija je osnovana 2008. godine, sa željom da se svim onima koji su u ovoj industriji omogući bolji pristup nautičkoj opremi. Prva komercijalna prodavnica otvorena je 2009. godine i jedinstvena je u ovom delu Evrope, jer se nalazi na plivajućem objektu površine 500 kvadratnih metara.

U sklopu poslovnog prostora nalazi se marina za 35 brodova, kao i usluga koja pruža kompletno servisiranje i usluge pranja.

Mi smo dileri i distributeri renomiranih proizvođača kako iz nautičke opreme, tako i sa najkvalitetnijim proizvodima iz oblasti sigurnosti i pomoći na radnom mjestu. Među brendovima koje sarađujemo su: Motomarine, Plastimo, Peal, Highfield, Brunsvick, Boston Vhaler, Reful, Optiparts, Cressi, Akuapark, NRS, "Safekuip", "Tiphoon", "Akua", "Benvenuti", "Atlantis", "Trem", kao i firma "Savatech" za haz-mat & spasilački program.
Kao referencu naglašavamo saradnju sa državnim i javnim institucijama u Srbiji, kao što su vojska, policija, Ministarstvo energetike i zaštite životne sredine, Air Serbia, Naftna industrija Srbije, Plivački savez Srbije i mnogi drugi
Stalno poboljšavajući svoj posao, trudimo se da u potpunosti zadovoljimo zahteve naših klijenata.
Danas BeoMarine posluje  lokaciji Savski nasip 7a, Novi Beograd.

Vaša BeoMarine