You are here

Autoprikolice

Autoprikolica do 3500 kg nosivosti svih tipova i namena (lake prikolice sa i bez nadgradnje, namenske prikolice sa platformom, prikolice za prevoz motocikala i automobila sa rampom, kip prikolice, furgon prikolice, prikolice za prevoz plovila, prikolice za prevoz manjih radnih mašina i opreme itd.) u zavisnosti od potreba krajnjeg korisnika. Sve autoprikolice poseduju serijski certifikat i međunarodnu identifikacionu šifru proizvođača vozila.
 
Svaka autoprikolica ima svoju šasiju sa ukucanim identifikacionim brojem urađenu od profilisanog lima debljine 3, 4 i 5 mm.
 
U proizvodnji autoprikolica se koristi konstruktivni čelik garantovanog kvaliteta radi kvalitetnog toplog cinkovanja, čime je materijal zaštićen od atmosferskih uticaja. Svi ugrađeni elementi na autoprikolicama kao što su torzione osovine, kočioni sistem, naletni mehanizmi i točkovi, proizvod su renomirane nemačke firme “KNOTT” GmbH Eggstatt. Prikolice se odlikuju izuzetnim voznim karakteristikama, pritisak na vučnu kuku automobila pri maksimalnom opterećenju je vrlo mali, te su s toga prikolice vrlo lake za vuču. 
 

Platforma prikolica


Platforma prikolica za prevoz vozila standard


Platforma niska za prevoz vozila


Platforma prikolica za gradjevniske i radne masine


 

Specijalna platforma prikolica


Prikolica sa tovarnim sandukom 

  • 2000-2700 kg


Prikolica sa tovarnim sandukom 

  • 2000-3500 kg


Laka prikolica


Prikolica za bebru voca


< Nazad